Zásady letní péče

Péče o pleť v létě je obzvláště důležitá. Faktory jako teplo, pot a s ním zvýšená produkce mazu a nebezpečné sluneční záření se podílejí na tvorbě vrásek a pleť může být náchýlnější k akné.

Základem je správné čištění pleti ráno i večer. Během dne si můžeme vypomoct čistícím pleťovým ubrouskem. Ten odsaje přebytečný pot a maz i v nejteplejších letních dnech a Vy se budete neustále citít svěže.

Hutné a mastné krémy vyměňte za ty s lehkou texturou. Do letního období jsou ideální krémy hydratační.

Doporučuji z vlastní zkušenosti vyzkoušet bariérový krém od FLM, který si nezapomeňte přibalit i na dovolenou - výborné využití má i při spálení od sluníčka.

Nejen pleť, ale i celé tělo dostává v létě zabrat; především pokud jste milovnice opalování.

Nezapomeňte se po každém sprchování natřít tělovým krémem. Můžu doporučit body milk od FLM

Přestože ruce trpí více v zimě, i v létě si zaslouží dobrou péči. Alespoň jednou denně, ideálně večer před spaním, si je natírejte. Například krémem s výživnými oleji.

V každodení péči se často zapomíná na chodidla. Vaše nožky ocení po sprše výživný krém, který se postará o suchou a zrohovatělou pokožku.

Samozřejmně nesmíme zapomenout ani na péči o vlasy, které sluneční záření a časté koupaní v bazenéch nebo slané vodě zatěžuje a vysušuje. Ve Vašem arzenálu by neměl chybět regenerační šampon, například vlasový šampon s minerály z mrtvého noře.

V neposlední řadě bychom neměli zapomínat na hygienu a bezpečnost. Doporučuji nosit s sebou všude v kabelce desinfekční gel.

Přeji všem krásné, ničím nerušené léto! 🌞

 

Objednejte si termín ještě dnes

Napište mi prosím prostřednictvím kontaktního formuláře níže, nebo mi zavolejte na telefonní číslo 774 888 506.