Trendy v líčení na rok 2019

Víte, jaké trendy v líčení jsou pro tento rok in? Podívejte se na tipy, které nás budou provázet letošním rokem a které vám nezatíží peněženku.

Zaměřeno na rty

Výrazné rty letos udávají trend celého líčení. V kombinaci s nenápadným nude make-upem jsou výrazné rty jasná volba. Metalické odlesky, ale i klasika v podobě růžové, červené nebo lila rtěnky by neměly chybět v žádné kabelce. Jaká je vaše oblíbená barva rtěnky? Nezapomeňte, že letos je v kurzu přirozenost, takže pokud si nepřejete poutat pozornost na rty, postačí vám balzám nebo krémová rtěnka v tělovém odstínu.

Přirozený make-up

Přirozený make-up, který zcela splyne s tónem vaší pleti, je nutností. Vždy si dostatečně ohlídejte, zda jste zvolili ten správný odstín – rozhodně se nedoporučuje aplikovat make-up tmavších odstínů, než je vaše pleť. Pokud si nejste jisti, požádejte o radu odborníků v kosmetickém salóně. Konturování lícních kostí přestává být v módě. Nastupuje co největší oslava ženské přirozené krásy – postačí vám podkladová báze nebo korektor, make-up a pudr – vaše pleť bude sjednocená a přirozená.

Výrazné obočí

Dávno pryč jsou doby, kdy bylo v módě tenké obočí. Nyní je in obočí výrazné. Permanentní make-up obočí vám zajistí trvalý efekt v případě, že si nepřejete několikrát denně dokreslovat obočí pomocí řasenky, stínu nebo tužky.

A co řasy?

V letním období, kdy se nejraději vidíme na koupališti či jinde u vody, je nejlepším řešením nabarvení řas černou barvou – zůstanou vám tak přirozeně zdůrazněné a vy nebudete mít obavu o to, jestli nemáte někde rozmazanou řasenku.

Barva roku

Za barvu roku pro rok 2019 byla vyhlášena Living Coral, jedná se o jemný korálový odstín – výborné je, že sluší naprosto všem typům žen. Zásobte se korálovou barvou - v podobě očních stínů, oblečení nebo barvy na vlasy.

Tento rok přeje především přirozené ženské kráse, která je pomocí dekorativní kosmetiky vyzvednuta, ne přebita.

 

Objednejte si termín ještě dnes

Napište mi prosím prostřednictvím kontaktního formuláře níže, nebo mi zavolejte na telefonní číslo 774 888 506.